Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

30 projectes de 17 entitats s’han presentat a la convocatòria de subvencions de Benestar per al tercer sector

Palma, 7 de maig de 2021.- L’àrea de Benestar Social ha fet públic avui que, un cop s’ha acabat el període per a presentar-se a les subvencions d’enguany destinades a entitats sense ànim de lucre, s’hi han presentat un total de 30 projectes. Es tracta de programes considerats prioritaris per a l’àrea, que incideixen allà on més ho necessita la societat o bé allà on no arriba l’acció municipal. “Les subvencions són una aposta clara de col·laboració amb el tercer sector”, ha dit el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Les subvencions són un procediment de col·laboració entre l’Administració Pública, en aquest cas entre la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma i  les entitats, per gestionar activitats d’interès públic i prioritàries per l’àrea i enguany, 2021 el pressupost destinat per aquestes subvencions és de  350.000 euros.

Aquests 30 projectes els han presentat un total de 17 entitats distribuïts en línies diferents:

  • A la línia en la que hem prioritzat actuacions destinades a pal·liar les necessitats bàsiques de les persones o col·lectius, hi opten els projectes de Càritas, Gao Caló i Montisión solidari, Avaso i Tardor.
  • Per actuacions que fan referència a reforçar competències parentals i suport familiar hi ha presentat projectes  Gao Caló, Projecte Jove, Càritas, Naüm,  Sant Joan de Déu i IRES.
  • A la línia de projectes  socioeducatius de prevenció  i inclusió social han realitzat actuacions Treball Solidari, Naüm, Patronat Obrer, Espiral, Dentistas sobre ruedas, Càritas i Deixalles
  • A la línia del treball comunitari Fundació real Mallorca, Metges del Món, Col·legi de Psicologia,  Jovent, Projecte Jove i Dasyc.
  • Activitats innovadores de promoció de l’autonomia per a persones amb discapacitats Asprom

“Aquestes subvencions pretenen complementar la tasca que desenvolupen els serveis socials comunitaris del nostre Ajuntament cap a la integració en l’àmbit laboral i social, i en definitiva la inclusió de les persones més vulnerables amb la finalitat de contribuir a fer de Palma ciutat d’igualtat d’oportunitats”, ha explicat la coordinadora general de Benestar, Catalina Trobat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email