Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El circ lliure arriba al Xesc Forteza per sorprendre el públic amb Aürt

Palma, 12 de maig de 2021.- La companyia Des-Equilibrats durà a escena aquest cap de setmana al teatre municipal Xesc Forteza Aürt, un espectable de circ lliure que suma totes les arts escèniques per dur al públic una proposta sorprenent a cada pas. Música en directe, dansa, acrobàcies… s’uneixen a objectes que agafen vida per endinsar el públic en un món singular. Aquest espectacle forma part del programa Escena de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma.

La paraula “Aürt”, actualment en desús, significa ensurt, i a mesura que avança l’espectacle, s’obre en escena un univers diferent a l’anterior. Un canvi de perspectiva continu, que obre la ment del espectador. La racionalitat es deixa de banda, s’obliden les rutines per canviar de perspectiva. Aquest és l’eix central que dinamitza tot l’espectacle, regne de la imaginació.

Les actuacions tindran lloc el proper divendres 14 i dissabte 15 de maig a les 20h, i el diumenge 16 a les 19h. El preu de les entrades es de 12 euros, i 10 euros en venda anticipada a www.palmacultura.cat. Es pot comprar de forma electrònica a www.palmacultura.cat fins dues hores abans de l’inici de l’espectacle o dimarts, dimecres i divendres, de 16.30 a 20 h al Teatre Mar i Terra.

Aürt s’ha posat en escena al festival Circaire, a Alcúdia, al FIET de Vilafranca i al Teatre Principal amb una gran acollida per part del públic. El teatre municipal Xesc Forteza ofereix ara una nova oportunitat de gaudir d’un espectable singular.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email