Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’alumnat del CEIP Sant Jordi culmina la sembra de fins a 1.200 plantes arbustives i 50 arbres al passeig de Sant Jordi

Palma, 12 de maig de 2021.- L’alumnat de segon de primària del Col·legi Públic Sant Jordi han conclòs avui les tasques de plantació de les plantes arbustives que s’han efectuat durant aquests dies al camí de Sant Jordi. Aquest camí, molt freqüentat pels veïnats i veïnades, quedà sense arbres ara just fa dos anys perquè els oms que es plantaren patiren una malaltia que obligà a realitzar una tala. Així, atenent una petició veïnal, el servei de Parcs i Jardins de l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat ha sembrat aquesta primavera al camí de Sant Jordi un total de 1.200 plantes arbustives de les espècies Photinia red robin i Viburnum tinus) i 50 arbres de diferents espècies:

  • 42 lledoners Celtis Australis
  • 4 xiprers comuns Cupressus stricta
  • 3 oliveres Olea europea
  • 1 alzina Quercus ilex

Llorenç Carrió: “amb aquesta sembra per part de l’alumnat del CEIP Sant Jordi posam el punt i final a les obres del passeig de Sant Jordi, una demanda històrica veïnal”.

El regidor d’Educació, Llorenç Carrió, juntament amb la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el coordinador de Districte, Enrique Viéitez i els i les alumnes del CEIP Sant Jordi han participat a la sembra de plantes arbustives i arbres que s’ha culminat avui.

Carrió ha destacat que “amb aquesta sembra per part de l’alumnat del CEIP Sant Jordi posam el punt i final a les obres del passeig de Sant Jordi, una demanda històrica veïnal”. Així mateix, el regidor d’Educació ha volgut afegir que “aquesta acció fomenta la col·laboració dels i les joves perquè tenguin un major vincle amb l’espai públic i prenguin consciència ambiental”.

Els contractes com el d’alineacions arbòries que estan en marxa han suposat multiplicar per sis la inversió respecte al contracte anterior i permeten a més anar posant a punt els escossells i garantir un bon arrelament del nou arbrat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email