Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El model del Servei d’Ajuda a Domicili per a la gent gran de Palma s’exposa a Turquia en el marc d’un intercanvi de bones pràctiques entre ajuntaments europeus

Palma, 14 de maig de 2020.-Els tècnics de la Unitat de Dependència de l’Ajuntament i la coordinadora de l’àrea de Benestar Social Catalina Trobat han participat aquests dies de forma temàtica a l’intercanvi de bones pràctiques en matèria de Servei d’Ajuda a Domicili per a Gent Gran organitzat per l’entitat ALDA (European Association for Local Democracy) .

Aquest esdeveniment ha comptat amb l’assistència de personal tècnic de diferents ajuntaments europeus de països com Bèlgica, Polònia, Portugal i Itàlia i està impulsat pel programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament que actuà com a coordinador general entre ajuntaments i el Ministeri d’Interior de Turquia.

Durant uns dies quatre tècnics de la Unitat de Dependència que està a càrrec del Servei d’Ajuda a Domicili han explicat el funcionament i els serveis que ofereix Palma per a la ciutadania major de 65 anys o major de 50 anys amb alguna discapacitat reconeguda oficialment.

Trobat ha valorat molt positivament aquesta trobada. “L’intercanvi amb experiències i models d’altres ajuntaments ha resultat molt fructífera per Palma, que en el futur participarà a noves trobades coordinades pel Programa de Nacions Unides pel Desenvolupament”, ha explicat.

L’objectiu general del Projecte de Reforma de l’Administració Local (LAR III) és garantir una governança local eficaç, inclusiva, responsable i participativa a Turquia.

Amb aquest tipus d’intercanvis es pretén desenvolupar i enfortir la capacitat administrativa i la cooperació del Ministeri de l’Interior de Turquia i les administracions locals per implementar un nou model d’administració local en línea amb els principis de governabilitat democràtica en matèria de Serveis d’Ajuda a Domicili per a la gent gran.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email