Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar Social signa un conveni amb la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca per tal de reconèixer la tasca que du a terme la institució amb 25 mil euros anuals

Palma, 17 de maig de 2021.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i el president de la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca, Raimundo Montis, han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de reconèixer la tasca que du a terme aquesta institució amb 25 mil euros anuals. Aquests doblers aniran destinats a finançar l’emmagatzematge, la classificació d’aliments i la distribució periòdica de lots a entitats col·laboradores que estiguin enregistrades per a tal efecte.

Des del 2002, l’entitat sense ànim de lucre Fundació Banc d’aliments és l’encarregada d’obtenir els aliments del Fons Europeu, mitjançant el Ministeri d’agricultura, i els distribueix entre les entitats inscrites i reconegudes per al repartiment gratuït a persones vulnerables.

La Fundació realitza aquesta funció a l’Illa de Mallorca des de l’any 2002, essent a l’actualitat una entitat referent al municipi de Palma respecte al repartiment gratuït d’aliments a persones, famílies i grups per tal d’atendre les seves necessitats bàsiques. Banc d’Aliments distribueix a una xarxa de prop de 200 entitats col·laboradores que en fan la distribució final entre les famílies més vulnerables.

“Tot i que cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació dels ciutadans de Palma, és competència de l’administració, i aquest Ajuntament hi posa molts de recursos, som conscients que hem d’arribar a tota la ciutadania que ho necessita, i per això, hem de sumar esforços i col·laborar, entitats i  administració per arribar més lluny i que ningú quedi enrere”, ha valorat Noguera. Enguany Benestar social ha tramès gairebé 2.000 informes de vulnerabilitat per tal que les persones vulnerables tenguin accés a la recollida d’aliments que distribueixen aquestes entitats de la xarxa

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email