Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears estima el recurs d’apel·lació de l’Ajuntament de Palma en relació a l’ús públic del vial del CEIP Els Tamarells de s’Arenal

Palma, 18 de maig de 2021. El regidor de l’àrea d’Educació, Llorenç Carrió, ha comunicat avui a la directiva del CEIP Els Tamarells, David Nicolás i Carol Garcia, la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en relació a l’ús públic del vial del CEIP Els Tamarells de s’Arenal i que permetrà l’ús lliure d’aquest espai tant per la comunitat educativa com per la resta de la ciutadania.

L’any 2011 la propietat va tancar aquest vial, entre el Camí de Ca Na Gabriela i l’Avinguda Amèrica, en entendre que es tractava d’un solar. El conflicte sorgeix des del moment que es va impedir l’accés segur al centre educatiu. Per aquest motiu, l’Ajuntament va aprovar per Junta de Govern a finals de 2017 iniciar l’expedient de recuperació d’ofici de la possessió de l’immoble amb la qualificació urbanística al Pla General d’Ordenació Urbana de 1998 com a vial per a vianants. Després d’un llarg recorregut judicial el Tribuna Superior de Justícia de les Illes Balears reconeix que la possessió del vial i el dret a pas ha de ser lliure per a tots els ciutadans com reclamava l’Ajuntament.

El regidor Llorenç Carrió ha volgut agrair tots els esforços que han permès desbloquejar aquesta situació tant a l’àrea d’Educació com els serveis jurídics i departament de Patrimoni i, molt especialment, a l’anterior regidora de Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Helena Paquier.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email