Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Veïnats i veïnades d’Es Capitol participen de la intervenció de l’artista Sath a les pistes esportives de la Plaça Fleming

Palma, 21 de maig de 2021.- L’artista SATH (Alexandre Thomàs) ha realitzat aquest divendres la intervenció a les pistes esportives de plaça Alexandre Fleming. Una proposta artística que va ser presentada pel veïnat de la zona als Pressupostos Participatius del consistori de l’any 2019 sota el títol Capítol Art. L’objectiu de la intervenció és fomentar la pràctica esportiva entre el jovent de la ciutat i actualitzar visualment aquestes instal•lacions, situades a un indret destacat de la barriada.

A l’acte hi han assistit el batle de Palma, Jose Hila, el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, el regidor del districte Nord, Llorenç Carrió, el Coordinador de districte, Miquel Àngel Barceló, el gerent de L’Institut Municipal de l’Esport, Rafael Navarro; la presidenta de l’Associació de Veïns d’Es Capitol, Maribel Cervilla, i diferents membres del Palma Futsal: el seu director general, José Tirado, el jugador Joao i el responsable de l’àrea social de l’equip, Martín López.

El cost de la projecte ha estat de 4.980,80 euros i ha estat finançat per l’àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior, mitjançant les partides destinades a l’execució dels pressupostos participatius.

L’obra consta de dues parts: per una banda un mural gran que va començar l’artista SATH el passat 7 de maig i on es veu la imatge de joves practicant esports amb el lema “si és una passió, hi ha motivació”. I d’altre una intervenció participativa (els laterals de les pistes) que s’ha començat avui i que es completarà gràcies a la col•laboració de veïnats de l’Associació de Veïns d’Es Capitol que han pintat alguns horabaixes d’aquesta setmana.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email