Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort adapta els seus serveis a les noves mesures sanitàries

Palma, 24 de maig de 2021.- L’Ajuntament de Palma ha adaptat els seus serveis als nous decrets del Govern balear del 17 i el 21 de maig i publicats al Butlletí Oficial de les Illes Balears per fer front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19. Així, les mesures afecten a l’Institut Municipal de l’Esport (IME), a Cultura, a Platges i a Mercats.

D’aquesta manera, les resolucions adoptades són les següents:

Cultura. Els teatres municipals passen del 50 per cent d’aforament a dos terços.

IME. L’actual estat de la pandèmia i en base a la nova normativa, que permet desenvolupar amb certa normalitat l’activitat esportiva no federada, es reobriran 28 pistes esportives exteriors municipals, que estan tancades des del mes de setembre de 2020. Així, les pistes que es reobriran durant els propers dies són les de Son Cladera, es Pil·larí, Fleming, exteriors de Son Moix, Verge de Lluc, Can Caimari, sa Riera (les dues), Can Baró, sa Fertilitzadora, Son Rullan, plaça Orson Wells,Mare de Deu de la Victòria, Jorge Luis Borges, Can Tarres, Son Perera, Torre d’en Pau, Bosc de sa Ribera (les dues), Sagrat Cor, Reina Sança de Nàpols, Can Simonet, parc de Son Ximelis, parking Manacor, Son Oliva, pista Can Cota i pista d’Establiments.

Més mesures: s’amplien els aforaments dels vestidors fins el 50 per cent, les activitats en sala tindran un aforament del 50 per cent (màxim 20 persones per a activitats de baixa intensitat i 15 si són d’alta intensitat) i l’aforament de les piscines i de la resta d’instal·lacions serà del 75 per cent.

Platges. Es permeten grups de fins a 8 persones. Els grups de persones fent exercici pot ser de fins a 30 persones.

Mercats. Els mercats que duen a terme l’activitat a la via pública a l’aire lliure o de venda no sedentària, anomenats mercats ambulants, poden ocupar fins al 100 per cent dels llocs habituals o autoritzats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email