Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les obres de rehabilitació del casal de barri de Son Ametller avancen segons el calendari previst

Palma, 28 de maig de 2021.- El batle de Palma, José Hila, la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol i el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, han visitat aquest divendres divendres les obres de rehabilitació de les Cases de Son Ametller, que s’han de convertir en un casal de barri. Segons han pogut comprovar avui en primera persona les obres avancen segons el calendari previst i s’espera que a la tardor estiguin enllestides. L’execució de les obres l’està duent a terme l’empresa Sort d’Enfora SL per un import de 668.566 euros.

“El projecte de les Cases de Son Ametller és estratègic per Es Vivero i el seu districte. Representa el model de ciutat policèntrica que volem, on els barris esdevenen llocs de trobada. Aquest és un dels eixos principals del Nou Pla General: fer de Palma una ciutat de proximitat i de cohesió social”, ha dit Truyol. “Per tal d’aconseguir-ho cal equilibrar les desigualtats entre zones, fomentant així una ciutat sostenible, cohesionada socialment, i per tant, més humana”, ha afegit.

Neus Truyol: “El projecte de les Cases de Son Ametller és estratègic per Es Vivero i el seu districte. Representa el model de ciutat policèntrica que volem, on els barris esdevenen llocs de trobada. Aquest és un dels eixos principals del Nou Pla General: fer de Palma una ciutat de proximitat i de cohesió social”.

Les Cases de Son Ametller forma part del catàleg d’edificis protegits, consta d’una superfície total construïda de 1.585m2 i, un cop finalitzades les obres, l’equipament tendrà cabuda per a 230 persones. El projecte té un interès especial perquè permet recuperar un espai tancat durant molts anys, rehabilitarlo i convertir-lo en serveis municipals de proximitat.

El projecte preveu la rehabilitació de la planta baixa i els dos pisos superiors, per crear espais diàfans i polivalents, i altres més definits com són despatxos i aules. A més, es recupera la configuració històrica dels jardins de la part posterior de l’edifici, incloent-hi la recuperació d’unes pèrgoles i la reproducció dels jardins antics. En total, la superfície construïda és de 1.585 metres quadrats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email