Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Fira del Llibre convertirà el Born en un espai de somnis i imaginació

Palma, 1 de juny de 2021.- La Fira del Llibre recupera el Born per demostrar, una vegada més, que la cultura és segura. L’activitat, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, té el suport, un any més, del Govern de les Illes Balears, del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de Palma (concretament de les àrees de Cultura i Educació, encapçalades per Antoni Noguera i Llorenç Carrió).

La recuperació d’aquest esdeveniments en el Born, espai tradicional de la Fira, ha estat possible, ha remarcat Antoni Noguera, gràcies al suport logístic de l’Ajuntament, que garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat.

La Fira del Llibre tornarà a fer gaudir els més grans i els més petits del plaer de la lectura, un autèntic antídot contra l’avorriment i contra la depressió en temps de crisi. En uns moments en què l’extrema dreta vol construir un model de societat desigualitari i agressiu contra els més febles, els llibres provoquen la reflexió, la imaginació i la creativititat i construeixen una Palma més culta i, per tant, més civilitzada, més democràtica, més plural i més orgullosa de les seves arrels.

La Fira del Llibre estarà present en aquest espai del 4 al 13 de juny.

Aquí podeu veure el programa de la Fira del Llibre

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email