Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Adjudicat el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2021-2027 que es redactarà en el proper mig any

Palma, 9 de juny de 2021.-La Junta de Govern ha aprovat avui adjudicar la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2021-2027 per un import de 87.120 euros a l’empresa Desarrollo, Organización y Movilidad SA.

Així, en els propers sis mesos s’haurà de redactar el nou PMUS que permetrà definir les línies de la mobilitat de Palma dels propers set anys.

Aquest Pla defineix les línies mestres de l’àrea de Mobilitat durant els propers anys i inclou actuacions per prioritzar la reducció del vehicle privat en benefici d’altres formes de desplaçament com caminar, bicicleta, VMP i transport col·lectiu

El PMUS dels propers anys tindrà com objectiu incloure el conjunt d’actuacions on es prioritzi la reducció del transport individual (vehicle privat) en benefici de formes de desplaçament no motoritzades com ara caminar, bicicleta i VMP, incrementar substancialment l’ús de les maneres de transport col·lectius, tot això fent compatible el creixement econòmic, la cohesió social, la seguretat viària i la defensa del medi ambient. Així mateix, el nou PMUS contemplarà també plans d’altres organismes que influeixin en la mobilitat municipal.

El PMUS que actualment està en vigor és de l’any 2014 i ha permès avanços per invertir la tendència general en l’ús del cotxe incrementant l’oferta destinada al vianant, generant àrees de trànsit calmat, nous ACIRE, ampliant la xarxa de bicicletes, entre moltes altres qüestions.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email