Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Consell de la Infància presenta un dels cinc parcs pol·linitzadors que s’han posat en marxa en el marc del projecte Biodiversities

10 de juny de 2021.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera; la regidora de Model de Ciutat Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol; el batle de Palma, Jose Hila, així com altres càrrecs i els grups municipals del consistori i els consellers i conselleres han assistit avui a la primera a la sessió Ordinària del Consell per a la participació infantil Ciutat Amiga de la Infància que s’ha pogut fer a l’exterior. En concret, a Ses Voltes. També hi ha participat Ernesto Gasco, Alt comissionat per a la Lluita contra la Pobresa Infantil i la Defensora de la Ciutadania, Anna Moilanen.

Entre les principals novetats ha destacat l’explicació que han fet els consellers i conselleres de la feina feta en el marc del projecte Biodiversities que pilota l’àrea de Model de Ciutat.  L’objectiu és incrementar la biodiversitat a Ciutat dins els espais urbans i, al mateix temps, fomentar la participació ciutadana. És en el marc d’aquesta línia de feina que el consell s’ha implicat en el disseny i creació de jardins de pol·linitzadors en parcs existents, per tal d’incrementar la biodiversitat i ajudar a la important tasca dels insectes de la pol·linització.

Els infants han donat les gràcies també a la resta d’àrees que hi ha participat: a les biblioteques, que els han permès documentar-se millor sobre els pol·linitzadors; als educadors ambientals, per l’acompanyament durant el procés de feina; i a la brigada que han fet possible aquests nous espais de biodiversitat a la ciutat. En aquest temps s’han posat en marxa 5 jardins pol·linitzadors, un a cada districte de Ciutat. En acabar la visita s’ha visitat un dels parcs pol·linitzadors, el que està situat al Parc de la Mar.

Entre les altres actuacions de les quals han participat els consellers i conselleres aquests mesos també cal esmentar la sessió de rendició de comptes del Parlament infantil on varen demanar a la conselleria de Serveis Socials i Esports pel pressupost en cooperació. Pel que fa a les propostes de millora proposades pels infants destaca la que es va fer a Emaya per tal de millorar la neteja de les platges, la petició perquè hi hagi més espais esportius a les barriades, i que aquesta oferta sigui més descentralitzada.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email