Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Avui s’inicia el procediment administratiu per ampliar l’ACIRE Sant Jaume fins els carrer Bonaire

Palma, 12 de juny de 2021.-L’àrea de Mobilitat Sostenible ha publicat avui al BOIB l’inici de l’expedient administratiu per poder ampliar l’ACIRE Sant Jaume fins el carrer Bonaire, tal i com s’ha anunciat aquesta setmana en el conjunt d’actuacions englobades al projecte Palma Camina.

Aquesta és la primera de les set mesures que engloben el projecte Palma Camina que té per objectiu pacificar el trànsit, recuperar espai per als vianants i generar una zona de baixes emissions de Palma.

Des d’avui i fins dia 12 de juliol s’obre un termini d’exposició pública a l’àrea de Mobilitat Sostenible per consultar aquest expedient i poder presentar al·legacions. L’ampliació de l’ACIRE Sant Jaume fins al carrer Bonaire afectarà als carrers Bonaire, Santa Maria del Sepulcre, Jaume Duran, Hug de Ribesaltes, Aragonès, Joan de Cremona, Jaume de Santacília, Berenguer de Sant Joan i els carrers Carladès, Omeladès i Conflent, que actualment són zona ORA i que, una vegada entri en vigor aquesta mesura, passaran a ACIRE (àrees de circulació restringida regulades). A les zones ACIRE només poden circular vehicles autoritzats i que disposen de targeta ACIRE corresponent o exempts d’autorització serveis sanitaris, prevenció d’incendis, motocicletes, proveïts de targeta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda…).

Cal recordar que una zona ACIRE permet l’accés puntual per a recollir mercaderies amb un permís que es tramita per internet. S’ampliaran les zones de càrrega i descàrrega del centre.

Per altra banda, el BOIB publica avui també l’aprovació definitiva de la conversió de vials en zona de vianants que afecta als carrers Fideus, Minyones, Paraires i carrer Pes d’es Formatge-plaça Quartera.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email