Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Govern municipal fa balanç i rendeix comptes dels dos primers anys de mandat

Palma, 15 de juny de 2021.- El Govern municipal de Cort ha iniciat avui un procés de “Rendició de Comptes” amb representants d’entitats veïnals i socials dels districtes de la ciutat, per tal de valorar el grau de compliment dels compromisos que es van adquirir amb la ciutadania, reflectits en el pacte de govern, així com conèixer de primera mà la situació actual i quines són les necessitats dels barris. Avui, precisament, es compleixen dos anys des de l’inici del present mandat

La portaveu municipal de MÉS i regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha fet un repàs d’aquelles qüestions més destacades de la gestió realitzada en les seves respectives àrees.

Fins a finals de juliol es convocarà les entitats veïnals i socials per valorar el grau de compliment de compromisos en cada districte.

En aquest sentit, Truyol ha manifestat que “durant aquests dos anys hem pensat la ciutat que volem, però, el més important és que hem fet passes per aconseguir-la. Hem tingut cura de les persones més vulnerables i hem posat el focus en els infants i les famílies”, fent especial esment a la priorització de la rehabilitació d’habitatge públic i el disseny de nous en el marc del Pla General, sense oblidar la ingent tasca de l’OAD. “Hem protegit el patrimoni i hem fet passes per oferir un nou model econòmic que defugi del monocultiu turístic, com posa de manifest el fet que totes les administracions de les Illes fan feina de la mà per fer del Districte d’Innovació Llevant una realitat.”

Neus Truyol: “durant aquests dos anys hem pensat la ciutat que volem, però, el més important és que hem fet passes per aconseguir-la. Hem tingut cura de les persones més vulnerables i hem posat el focus en els infants i les famílies”.

Segons Truyol, aquests dos anys s’han fixat les bases perquè ningú no quedi enrere “i ho hem fet amb un nou model d’atenció social que ens fa molt més eficients i ofereix un nou catàleg d’ajudes econòmiques que ens converteix en pioners a tot l’estat.” A més, la portaveu de Més ha explicat el projecte de noves places públiques educatives de 0 a 3, la conservació dels edificis i les instal·lacions dels centres de la xarxa municipal, com ara la climatització de diverses escoles infantils, així com les ajudes a la Cultura, la recuperació del Pop Rock o el Festival Jazz Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email