Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els nous adjudicataris dels horts eco socials participen a la jornada formativa sobre conreus al viver municipal

Palma, 15 de juny de 2021.- L’Ajuntament de Palma ha celebrat aquest dimarts una jornada formativa al viver municipal amb un curs de formació adreçat a totes les persones adjudicatàries dels horts eco socials situats a quatre punts de Palma: parc de sa Riera, ses Sorts, viver municipal i son Perera. A l’acte hi han participat la tinent de batle d’Infraestructures i Accessibilitat, juntament amb el coordinador de Districte Nord, Miquel Àngel Barceló i el director general d’Accessibilitat, Antoni Martín, i personal del servei de Parcs i Jardins.

Durant aquesta formació s’ha explicat als assistents la importància de dur a terme tècniques de conreu ecològic als shorts i de respectar així mateix la normativa que estableix quins són els cultius més aptes per aquests espais.

A més d’aquesta formació avui s’han lliurat també les claus de 27 parcel·les que restaven per adjudicar una vegada s’ha posat al dia la llista d’espera del horts eco socials de Palma.

Obert el termini de sol·licituds

Cal recordar que la xarxa d’horts eco socials de Palma està integrada per un total de 138 parcel·les del conreu que tenen unes dimensions d’uns 20 metres quadrats i s’adjudiquen per un termini de 3 anys a persones majors de 65 anys.

Des del servei de parcs i Jardins recorden les persones majors de 65 anys o associacions i entitats sense ànim de lucre poden sol·licitar una parcel·la d’hort eco social a traves de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania i que tota la documentació està disponible al web de l’Ajuntament. (Enllaç amb informació sobre els horts eco socials: https://bit.ly/3xohIl2

Una vegada s’ha actualitzat la llista d’espera resten 18 espais pendents d’adjudicació al parc de Son Perera i 13 al viver municipal. De forma periòdica, el servei de Parcs i Jardins revisa les sol·licituds i va adjudicant aquests espais.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email