Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT estrena un projecte educatiu per acostar els infants a la mobilitat sostenible

Palma, 21 de juny de 2021.- L’àrea d’Educació i Política Lingüística i la de Mobilitat Sostenible han presentat avui al CEIP Els Tamarells de s’Arenal el projecte pilot d’activitat educativa de l’EMT que vol contribuir a educar als infants en la mobilitat sostenible i disposar a més d’un projecte educatiu per engrescar els centres i treballar en la conscienciació de les avantatges de l’ús del transport públic i l’aposta per la mobilitat sostenible.

El projecte pedagògic té com a punt de partida el conte de l’EMT editat recentment titulat “Na Torí i els seus amics a la ciutat verda” i inclou tres busos retolats amb el nom i l’aspecte dels tres personatges del conte: na Torí, en Lleó o en Gustau que es desplacen fins al centre educatiu durant tot el matí. Amb aquest projecte, l’EMT vol contribuir a educar els infants en la mobilitat sostenible i disposar a més d’un projecte educatiu per engrescar els centres i treballar en la conscienciació de les avantatges de l’ús del transport públic i l’aposta per la mobilitat sostenible.

Així, avui uns 500 alumnes de diferents cursos del CEIP Els Tamarells organitzats en 26 grups bimbolla han pres part d’aquesta activitat que té diferents parts. Per començar l’EMT facilita material didàctic per a treballar a les aules amb els mestres on s’explica la importància d’usar el bus i les millores que suposa per a una ciutat com a Palma.

Després es realitza una visita guiada als nous busos amb un educador que presenta els personatges del conte (na Torí, en Lleó i en Gustau)i, alhora, explica els elements informatius de les parades, com son els nous busos i com funcionen amb gas natural, així com tot el funcionament i normes dintre del bus.

Finalment, els participants a l’aula participen un concurs online entre els alumnes i se’ls lliura un diploma per a cada nin i el certificat pel centre com a “Centre comprès amb l’ecomomobilitat”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email