Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Arriben els concerts d’estiu de Simfovents a Bellver

Palma, 23 de juliol de 2021.- Arriba el mes de juliol i amb ell el tradicional Cicle de concerts de Simfovents, la banda municipal de música de Palma, al Pati del Castell de Bellver. Divendres dia 2 de juliol a les 20:30h es donarà el sus amb la propostaHerois de Cinema”. Una proposta en col·laboració amb l’Associació Balear d’amics de les bandes sonores en què es farà un repàs de pàgines mítiques de pel·lícules com ara Pirates del Carib, El Senyor dels Anells, Gadiator o Superman sota la narració de Joan Carles Palos. En el marc del Cicle també hi haurà lloc per al Jazz: dia 9 SimfoVents Big Band & Ramón Cardo oferiran un programa genuí amb la millor música de les grans bandes del jazz. Dia 16 serà el torn de la música popular i tradicional i dia 23 tocarà a Bellver el reconegut violoncel·lista Damián Martínez. SimfoVents Palma tanca la proposta de concerts d’estiu amb una Gala de Sarsuela amb dues joves i prometedores veus mallorquines: la soprano Natàlia Salom i el tenor Antoni Lliteres. Tot sempre sota la direcció de Francisco Valero-Terribas.

A continuació trobareu el programa d’aquest cicle ampliat. Per a més informació i entrades es pot accedir a www.palmacultura.cat.

Cicle de Concerts SimfoVents Palma al Pati del Castell de Bellver. Juliol 2021

  • Divendres 02/07/2021 20:30h

Cicle d’estiu I

Herois de Cinema*

SimfoVents Palma

Joan Carles Palos, narrador

Francisco Valero-Terribas, director

*En col·laboració amb l’Asociació Balear d’amics de les bandes sonores (ABABS)

SimfoVents Palma i ABABS ens ofereixen un concert espectacular dedicat als Herois de cinema. Pàgines mítiques de pel·lícules com ara Pirates del carib, El Senyor dels Anells , Gladiator o Superman i amb la sempre amena i encertada narració de Joan Carles Palos.

  • Divendres 9/07/2021 20:30h

“Cicle d’estiu II”

Festival Jazz Palma 2021

SimfoVents Big Band & Ramón Cardo

SimfoVents Big Band & Ramon Cardo oferiran un programa ben genuí amb la millor música de les grans bandes de jazz. Un repertori que inclou temes de Miles Davis, Cole Porter, Ray Henderson o Paul Goodwin. Tindrem el plaer de compartir escenari amb Ramon Cardo, un dels saxofonistes, compositors i directors més reconeguts del panorama jazzístic actual.

  • Divendres 16/07/2021 20:30h

“Cicle d’estiu III”

SimfoVents Palma

Francisco Valero-Terribas, director

SimfoVents Palma dedica una sessió del nostre cicle a la música popular i tradicional. Danses, festes, ambients i sons que ens faran viatjar en el temps i en l’espai. De Txaikovski a Ponchielli tornant als ambients ibèrics d’Albéniz i mallorquins amb Baltasar Samper com a colofó.

  • Divendres 23/07/2021 20:30h

“Cicle d’estiu IV”

SimfoVents Palma

Damián Martínez, violoncel

Francisco Valero-Terribas, director

Programa d’alta volada amb el reconegut violoncel·lista Damián Martínez. Podrem gaudir de l’exigent, virtuós i divertit Concert per a cello de F. Gulda. A més gaudirem de dues obres mestres de Puccini i Suk.

  • Divendres 30/07/2021 20:30h

“Cicle d’estiu V”

 Gala de Sarsuela

SimfoVents Palma

Natàlia Salom, soprano

Antoni Lliteres, tenor

Francisco Valero-Terribas, director

SimfoVents Palma tanca aquest cicle d’estiu amb una Gala de Sarsuela amb dos joves i prometedores veus mallorquines que són ja tota una realitat. Ens faran gaudir de les grans romances i duos de Soutullo, Sorozábal, Giménez i Penella rememorant pàgines de “El Último romántico”, “La Tabernera del Puerto”, “Luisa Fernanda” o “Don Gil de Alcalá” d’entre altres.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email