Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Patronat Municipal d’Escoles d’Infants organitza un seminari per orientar i dotar de recursos a les professionals de les Escoles d’Infants Municipals

Palma, 16 de juliol de 2021.-El Patronat Municipal d’Escoles d’Infants ha organitzat un seminari (durant dos dijous consecutius) amb l’objectiu d’orientar i dotar de recursos a les professionals de les Escoles d’Infants Municipals per al disseny d’entorns de qualitat en els serveis educatius dels infants de 0 a 3 anys. El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha remarcat que “la formació permanent del personal és una prioritat del projecte educatiu i de gestió del Patronat Municipal d’Escoles d’Infants per garantir un servei de qualitat i atendre les necessitats dels infants i les famílies”.

Un cop ha finalitzat el curs escolar i abans de les vacances d’estiu es destinen dos dies a la realització d’un seminari per aprofundir en el coneixement de la temàtica seleccionada i compartir les experiències educatives entre les professionals del Patronat i les persones convidades per la seva vàlua professional. Aquest any el seminari es realitza els dies 16 i 22 de juliol, de 9.30 a 14.30 hores i té com a continguts principals treballar els recursos educatius per a l’escola 0-3.

És un curs dirigit per Antònia Ribas, directora pedagògica del Patronat que s’adreça al personal docent i tècnic de patronat en el qual hi participen 55 persones del serveis centrals i de les onze escoles d’infants municipals.

Des de la seva fundació, el Patronat ha estat un referent en l’educació en la primera infància per la qualitat dels serveis que ofereix.  La línia educativa del PMEI promou un model compartit i consensuat que s’elabora a partir de les trobades periòdiques de les directors dels centres amb la direcció pedagògica. La necessitat d’establir uns criteris comuns a l’hora de seleccionar els recursos i dissenyar les propostes educatives s’ha fet palesa des de les primeres reunions. Actualment, la pandèmia, ha acusat aquesta necessitat, la  situació sanitària, ens fa revisar l’ús dels espais, equipaments i materials però aquest fet no pot suposar, renunciar a la qualitat de les experiències educatives.

Programa de les jornades:

DIA 16/07/2021

9.30 – 11 h Paisatges matèrics i objectuals. Dossier de recursos per a l’escola 0-3. Ponència a càrrec de Maria Antònia Riera Jaume (Dra. en Pedagogia i especialista en primera infància), Francisca Tomàs Vidal (Directora de l’EI Son Roca), Antònia Ribas (directora pedagògica PMEI)

11.30 – 13.15 h Paisatges matèrics i objectuals. Dossier de recursos per a l’escola 0-3. Taller/exposició dirigit per Maria Antònia Riera Jaume (Dra. En Pedagogia i especialista en primera infància); Francisca Tomàs Vidal (Directora de l’EI Son Roca), Antònia Ribas (directora pedagògica PMEI).

13.30 – 14.30 h Els dispositius digitals a 0-3 anys. Ponència i taller a càrrec de Monsterrat Pons (neuropediatra).

DIA 22/07/2021

9.30 – 11 h Recursos per a la dinamització lingüística per famílies amb infants de 0 a 3 anys escolaritzats. Vocabulari Llonguet en imatges. Taller d’edició del material a partir de Canva a càrrec de Jaume Vich (dissenyador gràfic). Presentació a càrrec del Servei de Dinamització lingüística de l’Ajuntament de Palma.

11.30 – 13.15 h Disseny d’entorns de qualitat a les escoles d’infants del PMEI. Idees i dilemes. Exposicions d’experiències per part de les escoles d’infants del PMEI dinamitzades per Antònia Ribas (directora pedagògica PMEI).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email