Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dissabte finalitza el termini per inscriure’s al Pop Rock

Palma, 29 de juliol de 2021,- Dissabte que ve finalitza el termini establert per inscriure’s a la segona edició del concurs Pop-Rock 2021 que organitza l’Ajuntament de Palma a través de l’àrea de Cultura i Benestar Social. El concurs està obert a tota la ciutadania i hi poden participar tota casta de formats i estils musicals. Primarà la qualitat i novetat de la proposta per sobre de l’estil artístic i musical.

La finalitat d’aquest esdeveniment és descobrir propostes musicals de les illes i promoure, així, les noves creacions i inquietuds artístiques que emergeixen a la nostra comunitat.

Les persones interessades a participar encara hi són a temps d’inscriure’s al web de PalmaCultura (www.palmacultura.cat) on hauran d’emplenar un formulari i adjuntar un enllaç a dos temes propis, fotografia del grup solista, breu biografia o trajectòria i dades personals.

Els participants preseleccionats passaran a les semifinals que tindran lloc tres caps de setmana del mes de setembre en què hauran d’actuar en directe. La primera semifinal es farà el diumenge 12 de setembre, la segona el diumenge 19 de setembre i la tercera el diumenge 26 de setembre, mentre que la final serà el dia 3 d’octubre.

El jurat, enguany, és un jurat transversal integrat per persones de diferents àmbits i estils musicals de reconegut prestigi per a la seva vinculació al món de la música i la producció fonogràfica.

Recordar, a més, que els premis inclouen, a banda d’una dotació econòmica, la possibilitat de participar en la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022, la Fira B!, o l’enregistrament dels seus temes a un estudi professional, entre d’altres.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email