Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les activitats comunitàries dels centres municipals no aturen a l’estiu

Palma, 16 d’agost de 2021.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i la directora general d’Infància, Marga Gayà, han visitat avui les instal·lacions de la Fundació Natzaret per conèixer de primera mà les activitats comunitàries que porten a terme la Fundació i el CMSSCB (Centre Municipal de Serveis Socials Comunitaris Bàsics) de Ponent. Es tracta d’un espai lúdic i relacional on els participants tenen un referent adult que els acompanya. Durant l’estiu, igual que les Ciberaules, continuen la seva activitat tot adaptant l’horari, els matins de dilluns a divendres. Actualment, seguint les mesures sanitàries del COVID19, hi assisteixen 30 infants dividits en dos grups estables, de 3 a 8 anys i de 9 a 14 anys. “Donam eines reals als infants, joves i les seves famílies mitjançant actuacions on ells en són els protagonistes”, ha dit el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera. “La ciutat i els serveis municipals no s’aturen per vacances”, ha remarcat. 

Antoni Noguera: “donam eines reals als infants, joves i les seves famílies mitjançant actuacions on ells en són els protagonistes”

En el marc del projecte d’intervenció comunitària d’aquestes barriades de Ponent, que desenvolupen conjuntament l’àrea de Benestar Social i la Fundació Natzaret,  es duen a terme altres actuacions com ara tallers per a la comunitat a les instal·lacions de Càritas de Cala Major. Aquesta era, precisament, una petició de les famílies del barri. També s’han posat en marxa sessions informatives per mostrar a les famílies el funcionament del GESTIB, el programa de gestió educativa de la Conselleria.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social ha visitat avui el centre obert de la Fundació Natzaret on infants i joves realitzen activitats lúdiques i relacionals amb l’acompanyament de professionals durant tot l’estiu.

Per dur a terme aquesta feina comunitària els centres municipals de serveis socials comunitaris impulsen i colideren diferents espais que es coneixen com a taules d’entitats i serveis o taules comunitàries. En aquest cas concret de Ponent, la Taula està formada per entitats i serveis com Càritas, Fundació Pilar i Joan Miro, Fundació Natzaret i l’àrea de Benestar de l’Ajuntament de Palma. “És fruit d’aquesta feina sorgeixen iniciatives que compleixen amb l’objectiu de fomentar la cohesió social de territori”, ha remarcat el regidor.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email