Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura presenta el primer cicle de Circ de Palma del 3 al 5 de setembre

Palma, 26 d’agost de 2021.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i el coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras; acompanyats de Mari Paz Arango i de Gràcia Moragues en representació de l’Associació de Professionals del Circ de les Illes Balears han presentat el primer cicle de Circ de Palma, que tendrà lloc del 3 al 5 de setembre als teatres municipals i a altres espais exteriors. Des de divendres i fins diumenge de la setmana que ve, el circ inundarà Palma amb un total de 8 espectacles a diferents indrets i una exposició itinerant i col·lectiva de diferents obres dels socis i sòcies de l’Associació de Professionals de Circ de les Illes. El cicle també inclou un taller de circ social per a quinze adolescents que es farà al barri de la Soledat en col·laboració amb la Fundació Patronat Obrer, en el marc dels convenis singulars signats per l’àrea de Benestar Social amb les entitats.

 “Posam el circ al lloc que li pertoca a la nostra ciutat. Aquesta és una primera passa per dignificar el sector i feim feina amb la vista posada a la inauguració de Can Ribas com a un autèntic centre neuràlgic del circ”, ha dit Noguera. “Aquesta activitat va néixer durant el confinament per donar visibilitat a les companyies locals, estam molt satisfets que després d’un any i mig de feina a la fi es faci realitat”, ha dit Arango.

Antoni Noguera: “feim feina per dinamitzar el sector del circ amb la vista posada a fer realitat un centre neuràlgic com Can Ribas”.

Cal recordar que el passat mes de juliol s’iniciaren les obres de Can Ribas, un edifici industrial del segle XIX amb interès patrimonial i de gran rellevància per la barriada de La Soledat. El termini d’execució de les obres d’adeqüació de l’edifici tenen prevista una durada de 12 mesos.

S’ha de destacar que aquest I Cicle de Circ sorgeix a iniciativa de l’Associació de Professionals del Circ arran d’un estudi fet per l’entitat sobre el pes de la programació del circ als teatres municipals, el qual aconsellava que s’havia d’ampliar l’oferta de l’Ajuntament de Palma dins aquesta disciplina. En aquest sentit, el coordinador general de Cultura ha volgut remarcar que “seguim treballant colze a colze amb el sector per millorar l’oferta cultural de Palma, és molt positiu poder constatar que el sector està implicant, realitzant propostes en positiu. Per a nosaltres és molt important seguir definint les polítiques culturals de la ciutat conjuntament, reforçant el teixit associatiu en benefici també de la ciutadania”.

El cicle s’ha programat conjuntament amb l’Associació de Professionals del Circ de les Illes Balears i dona el sus a la temporada 2021-2022 dels teatres municipals.

Les entrades per als espectacles de tendran un preu anticipat de 10 euros i 12 en taquilla. Els espectacles programats al Casal de Barri Joan Alcover seran gratuïts amb invitació prèvia. Per a més informació: www.palmacultura.cat

Programació I Cicle de Circ de Palma

DIVENDRES 3 DE SETEMBRE

19 h Tentol, Manipulats (Mallorca)
Teatre Municipal Xesc Forteza
Espectacle per a públic familiar

21h  Lume, Cia. Du’K’tO (Mallorca-Catalunya)
Ses Voltes

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

11h  Angus, Tiramilles (Mallorca)
Teatre Municipal Catalina Valls

19h  Poi, Cia. des Tro (Mallorca)
Casal de Barri de Joan Alcover

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

11h  Utopia, Clownomadas (Mallorca)
Teatre Municipal Catalina Valls

18h  Serenata Metropolitana, Cia. Mardelcirco, (Mallorca-Argentina)
Casal de Barri de Joan Alcover
Espectacle per a públic familiar

18h  Yo y mi yo Andy Hughues (Mallorca-Argentina)
Casal de Barri de Joan Alcover

20h  Àvol, Circ Bover (Mallorca)
Teatre Municipal Xesc Forteza


El circ a les Balears
Exposició col·lectiva de diferents obres dels socis i sòcies de l’Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears. Itinerant pels diferents espais on es duen a terme els espectacles.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email