Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar Social ja disposa de 610 mil euros més per a destinar a ajudes d’habitatge

Palma, 27 d’agost de 2021.- Tot i les mostres de reactivació econòmica del mercat laboral que marca la temporada turística estival, l’àrea de Benestar Social manté a l’alça la despesa destinada a ajudes d’habitatge. A dia d,avui Benestar ha fet una despesa de 8,5 milions en ajudes econòmiques, de les quals 3, 5 milions són ajudes d,habitatge i 4,2 milions s’han destinat a necessitats bàsiques.

Per fer-hi front l’àrea ja disposa de 610 mil euros més provinents d’una transferència feta per part de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat el mes de juliol. “Davant aquest context, no podem fer res més que sumar esforços amb Benestar i injectar uns doblers que teníem destinats inicialment al programa de mediació de lloguer i allotjament. Seguim fent feina en aquesta proposta però consideram que la situació no afavoreix que tengui fruits ja que l’emergència social és tan greu i bàsica que la prioritat és donar una resposta immediata”, ha dit la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

 “Tant l’àrea de Model de Ciutat, a través de l’Oficina Antidesnonaments, com la xarxa d’atenció social de Benestar, treballen a escarada per no deixar ningú enrere”, ha dit la coordinadora General de Benestar Social, Catalina Trobat.   

Truyol ha insistit una vegada més en la necessitat d’activar mesures que regulin el mercat i ha reclamat la urgència d’activar una regulació dels preus dels lloguers en zones tensionades, com ara Palma. “L’objectiu principal és garantir l’accés a l’habitatge de les persones més vulnerables, per això proposam injectar aquests diners a l’àrea de Benestar Social. Això sense deixar de treballar per poder posar en marxa aquesta oficina de mediació tan aviat com sigui possible”, ha insistit la regidora. “L’ajuntament està actuant per aturar el cop però necessitat recursos estructurals, mesures reguladores. En aquest sentit, insistim en la necessitat urgent que el govern de l’estat permeti regular el preu dels lloguers davant una situació d’emergència habitacional com la que vivim”, ha conclòs.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email