Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Sus a la intervenció d’art tàctic amb la il·lustradora Cristina Torbellina de l’alumnat del CEIP Felip Bauzà

Palma, 13 de setembre de 2021.- Cinquanta alumnes de sisè del CEIP Felip Bauzà juntament amb la il·lustradora Cristina Torbellina han donat avui el sus a la intervenció d’art tàctic que anirà prenent forma al llarg de tota aquesta setmana.

Aquesta acció, que s’inicia avui amb els alumnes i comptarà amb el suport de la brigada municipal per anar completar determinades tasques de pintura, forma part del conjunt d’accions incloses al programa Palma Camina i és un exemple de la recuperació d’espais per a la ciutadania que fins ara estaven ocupats per vehicles.

Des d’avui i durant aquests dies el paviment del carrer Germans García Peñaranda s’anirà transformant en un mural de formes geomètriques i figures infantils.

El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, la tinent de batle d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor i el regidor de Districte Nord, Llorenç Carrió, han visitat avui les primeres tasques de pintura.

Aquest carrer fou un dels espais dels entorns escolars als quals quedà tallat el trànsit des del curs passat per afavorir les entrades i sortides a l’escoles sense aglomeracions. Un any després, aquesta acció es transforma en una solució permanent i aquest carrer es transforma en un lloc d’ús exclusiu per i per a les vianants. En aquest sentit, Palma Camina preveu impulsar accions similars la que s’inicia avui a la resta de districtes de Palma: Nord, Llevant, Ponent, Centre i Platja de Palma atenent així peticions de diferents centres escolars.

Les intervencions d’art tàctic als voltants de les escoles és una de les mesures incloses al pla Palma Camina que es volen dur a terme als cinc districtes.

La il·lustració que ara anirà prenent forma està formada per formes geomètriques i figures d’infants de diferents colors i la previsió és completar-la posteriorment amb mobiliari urbà novedós i la plantació d’arbrat.

Cal recordar que l’àrea d’Infraestructures va invertir aquest estiu 12.000 euros per asfaltar i polir els 800 metres d’aquest carrer amb l’objectiu de deixar el paviment a punt per l’actuació que es durà a terme aquests dies i que, a més, dona el sus als actes amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2021.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email