Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Unicef valida la feina feta en matèria d’Infància a Palma

Palma, 15 de setembre de 2021.- Unicef corrobora en un informe tècnic que Palma compleix amb el compromís de ser una Ciutat Amiga de la Infància i anima la Ciutat a continuar fent feina ja que “si guanya la infància, guanya tota la societat”.

És la resposta als informes de seguiments dels anys 2018 i 2019. Cal recordar que l’any 2018 Palma va rebre per part d’Unicef el segell de Ciutat Amiga de la Infància, que acredita, entre d’altres, que Palma té un òrgan de participació infantil, un pla municipal d’infància que s’avalua de manera contínua i un compromís de donar a conèixer els drets dels infants. Totes les àrees municipals, sota la coordinació de l’àrea de Cultura i Benestar, van elaborar l’informe final de seguiment i que s’aprovà en la Comissió de Coordinació del Pla (aquesta comissió està formada per tot l’equip de Govern) i posteriorment es presentà als membres del Consell d’Infància i d’adolescència del mes de juny.

L’agència de les Nacions Unides per a la Infància valora positivament el nombre d’entitats que formen part del Consell de la Infància i l’Adolescència i la coordinació entre àrees d’aquesta matèria

Unicef valora positivament en nombre d’entitats d’infància que formen part del Consell d’Infància i Adolescència i també valora positivament la coordinació entre àrees en matèria d’infància. Al seu informe també assenyala que té coneixement de l’existència  d’infrahabitatges a Ciutat i recomana seguir fent feina per tal donar respostes a aquestes situacions. En aquest sentit ja s’ha començat amb la primera passa que és la denunciar a l’administració competent la situació tal com es va fer des de la regidoria de Model de Ciutat la setmana passada.

També encoratja a seguir fent feina per donar respostes als infrahabitatges dels quals assegura tenir-ne constància i que ja han estat denunciades per l’àrea de Model de Ciutat.

Al mateix informe Unicef anima a recollir de manera més exhaustiva les dades sobre les mesures destinades a combatre el racisme, la xenofòbia, el masclisme o qualsevol altre discriminació que puguin patir la infància de Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email