Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Bourbon Gratis actuarà a la final del Pop Rock dia 3 d’octubre com grup convidat

Palma, 20 de setembre de 2021.- Burbon Gratis actuarà a la final del Pop Rock dia 3 d’octubre com a grup convidat. És la principal novetat que ha fet pública avui la regidoria de Cultura en aquesta segona edició del recuperat concurs. El grup de Rock & Roll nascuda a finals dels 80 i que guanyà el Pop Rock ara fa 30 anys, aprofitarà l’efemèride per a juntar-se i tornar a pujar als escenaris. La guanyadora de l’any passat, Sofia, també serà una de les artistes convidades de la final.

Aquest diumenge tendrà lloc la tercera i darrera semifinal a partir de les 17h a Es Gremi amb els grups Amulet, Arantxa Andreu Quintet, Bilo, Bisuri i els Mossos, Celebrity, El Hombre Gris, Els Fun Kiss, Glauco Ginard, Joan Palerm Quartet i Talaiot. Dilluns que ve se sabran els  grups que tocaran a la final de dia 3 d’octubre, que seran un màxim de 6. L’accés a la final serà lliure fins a completar aforament.

El grup, que guanyà el mític concurs ara fa trenta anys, tornen als escenaris per celebrar aquesta efemèride 

El jurat d’aquesta edició està conformat per Maria Llorente, Francisco Albéniz, Isis Montero, José Miguel Puigserver i Marisia. A més, tots els 25 semifinalistes podran optar a altres reconeixements com a el de la millor cançó en català o el millor grup amb més components femenins, entre d’altres. Aquests reconeixements s’atorgaran per part d’empreses i professionals del sector, que col·laboren amb el concurs, realitzant seguiment d’aquestes 25 propostes per a seleccionar la seva favorita i d’aquesta manera donar el seu suport a l’escena local.

Per acabar, cal recordar que qualsevol que ho desitgi pot escoltar les cançons de tots els grups que s’han presentat al certamen i dels semifinalistes a la plataforma d’IB3 Música. A banda d’això, tota la informació al detall del concurs es podrà consultar a www.palmacultura.cat


El proper dilluns, 26 de setembre, se sabran els grups que tocaran a la final de dia 3 d’octubre, que seran un màxim de 6

Guardons i reconeixements:

•Primer seleccionat – guanyador del Concurs Pop-Rock 2021. Premi Toni Reynés

El guanyador del Concurs Pop-rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d’aquest contracte serà de 3.000 euros + IVA. El guanyador podrà triar entre cobrar aquest import en efectiu després de l’actuació, o en espècies, optant per l’enregistrament d’un videoclip o d’unes cançons en un estudi professional, totes dues per l’import del premi, mantenint en tot cas l’actuació de Sant Sebastià.

 El guanyador també tindrà una actuació a la Fira B! 2022, d’acord amb les condicions establertes per l’Institut d’Estudis Baleàrics.

•Segon seleccionat

El segon guanyador del Concurs Pop-Rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetlla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d’aquest contracte serà de 2.000 euros + IVA. El guanyador podrà triar entre cobrar aquest import en efectiu després de l’actuació, o en espècie, optant per l’enregistrament d’un videoclip o d’unes cançons a un estudi professional, totes dues per l’import del premi, mantenint en tot cas l’actuació de Sant Sebastià.

•Tercer seleccionat

El tercer guanyador del Concurs Pop-Rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetlla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d’aquest contracte serà de 1.000 euros + IVA.

•Accèssits atorgats pel sector musical:

-Espora Records: edició d’un single en format de vinil a partir de l’enregistrament aportat pel grup o solista seleccionat.

-Fira del Disc a Mallorca: actuació programada a la Fira del Disc 2022.

-Enderrock: millor grup en català, d’acord amb les condicions establertes per l’organització.

-Trui Espectacles: actuació programada com a teloner o principal, en un concert organitzat per Trui durant l’any 2022.

-Maraca Club: actuació programada a la sala Maraca Club durant l’any 2022.

-Premi Ajuntament de Palma i Es Gremi – sis mesos de local  d’assaig, per al millor grup liderat per dones

-Premi Festival Geiser, actuació dins el festival fent de teloners d’un grup de nivell nacional ( primavera 2022)

-Premi Es Gremi – actuació remunerada dins Aniversari Es Gremi (novembre 2021 )

-Novo Café Lisboa: Actuació programada a la sala Novo Café Lisboa durant l’any 2022.

-Mallorca Live Festival: Actuació programada com a teloner o principal en el Mallorca Live Festival 2022.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email