Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Amulet, Bilo, Cabrón, Queen Marsa, Raknosis i Yoko Factor, els 6 grups que es disputaran la final del Pop Rock

Palma, 27 de setembre de 2021.- Recta final al concurs Pop Rock 2021. Aquest diumenge dia 3 tocaran a ses Voltes Amulet, Bilo, Cabrón, Queen Marsa, Raknosis i Yoko Factor, els 6 grups que es disputaran la Gran Final. Tendrà lloc a partir de les 5 de s’horabaixa a Ses Voltes. La cirereta a aquest recuperat festival la posaran Burbon Gratis, que actuarà com a grup convidat després d’haver-se fet amb el premi ara fa 30 anys. També actuarà Sofia, la guanyadora de l’any passat.

Recordam que el jurat d’aquesta edició està conformat per Maria Llorente, Francisco Albéniz, Isis Montero, José Miguel Puigserver i Marisia. A més, tots els 25 semifinalistes podran optar a altres reconeixements com a el de la millor cançó en català o el millor grup amb més components femenins, entre d’altres. Aquests reconeixements s’atorgaran per part d’empreses i professionals del sector, que col·laboren amb el concurs, realitzant seguiment d’aquestes 25 propostes per a seleccionar la seva favorita i d’aquesta manera donar el seu suport a l’escena local.

La Gran Final tendrà lloc aquest diumenge a Ses Voltes a partir de les 17h.
Bourbon Gratis, el grup que va guanyar el Festival ara fa 30 anys, tocarà com a grup convidat juntament amb Sofia, la guanyadora de l’any passat .

Per acabar, cal recordar que qualsevol que ho desitgi pot escoltar les cançons de tots els grups que s’han presentat al certamen i dels semifinalistes a la plataforma d’IB3 Música. A banda d’això, tota la informació al detall del concurs es podrà consultar a www.palmacultura.cat. L’accés al recinte de Ses Voltes serà lliure fins a completar aforament.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email