Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 1.500 persones amb dret a vot a les primàries de MÉS-Estimam Palma

Palma, 06 d’octubre de 2021.- Finalitzat el període d’inscripcions, la Comissió de Primàries de Palma ha tancat de manera provisional el cens de persones amb dret a vot que triaran les persones per encapçalar la llista de MÉS-Estimam Palma en les properes eleccions a Ajuntament de Palma del 2023. Així, inicialment 1.557 persones decidiran el proper dia 24 d’octubre quines persones encapçalaran les candidatures de la formació ecosobiranista a Cort. D’aquestes persones, 481 són noves inscrites (no militants). El Cens definitiu es tancarà dia 10 d’octubre després d’un període de revisió per evitar duplicitats, errades o resoldre algun tipus de reclamació.

Segons les dades facilitades per la Comissió de Primàries de MÉS-Estimam Palma, la majoria de les persones inscrites (860) votaran de forma telemàtica a la plataforma habilitada, mentre que la resta (697) votaran de manera presencial.

El procés de primàries actual ha despertat molt d’interès i les xifres de participació superen les de les primàries celebrades al juny de 2018.

D’altra banda i fins el 10 d’octubre,  està obert el termini per presentar les candidatures. A partir de l’endemà,  i mai més tard de dia 13, les candidatures seran proclamades. Entre els dies 13 i 22 d’octubre, els candidats i/o candidates podran fer campanya. Les votacions  tendran lloc dia 24 d’octubre.

Podeu consultar tota la informació al web:  https://mespermallorca.cat/primaries2021/

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email