Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dijous 14 d’octubre: Assemblea presentació de candidatures de MÉS-Estimam Palma

Palma, 7 d’octubre de 2021. – El proper dijous 14 d’octubre a les 19.00 h el CEIP Aina Moll i Marquès (plaça Berenguer de Palou, 6) acollirà l’assemblea de presentació de les candidates i candidats de MÉS-Estimam Palma a encapçalar la candidatura a les properes eleccions municipals. L’acte servirà perquè els candidats i candidates expliquin a militants i simpatitzants el seu projecte per a Palma. En acabar l’acte, hi haurà un petit refrigeri. Et convidam a assistir-hi!

Per altra banda, et recordam que aquest diumenge 10 d’octubre acaba el termini per presentar candidatures per encapçalar la llista de Palma (i també les del Parlament i del Consell). Per poder-te presentar has de ser militant de MÉS-Estimam Palma, amb una antiguitat de 6 mesos o més, o has de ser membre de Mallorca Nova. En el cas de Palma, a més, la candidatura haurà d’estar formada per dues persones i complir la norma de la paritat (una dona i un home, o un home i una dona). Tots dos han de tenir residència a Palma. A més, han de tenir l’aval de 20 militants (cada militant només pot avalar una candidatura).

Si compleixes aquests requisits hauràs de fer arribar el full d’inscripció de la candidatura i els avals corresponents a qualsevol de les nostres seus del 4 al 10 d’octubre o per email a primaries@mespermallorca.cat. Recorda que si lliures la teva candidatura de manera telemàtica, perquè es compleixin els requisits reglamentaris i sigui plenament vàlida, hauràs de fer arribar la documentació original a la seu de MÉS per Mallorca al carrer d’Isidoro Antillon el dilluns, 11 d’octubre abans de les 14.00 h.

La votació de les Primàries de Palma, Parlament i Consell tendrà lloc, tant de manera presencial com telemàtica, el diumenge 24 d’octubre. 

Per a més informació, podeu consultar el web https://mespermallorca.cat/primaries2021

#ElFuturElTriesTu

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email