Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Proclamada la candidatura única de Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras a les Primàries de MÉS-Estimam Palma

Palma, 11 d’octubre de 2021.- Avui dilluns 11 d’octubre la Comissió de Primàries de MÉS-Estimam Palma ha fet la proclamació d’una única candidatura presentada per encapçalar la llista electoral a les eleccions de 2023. Es tracta del tàndem format per Neus Truyol, que anirà de número 1, i Miquel Àngel Contreras, que serà el número 2.

Les Primàries de MÉS-Estimam Palma (que coincidiran amb les del Parlament i el Consell) tendran lloc el diumenge 24 d’octubre. Hi podran participar els i les militants de MÉS-Estimam Palma, així com les persones no militants que s’hagin apuntat expressament per votar-hi. La presentació de la candidatura serà a una assemblea que es farà aquest dijous 14 d’octubre a les 19 h en el CEIP Aina Moll i Marquès (plaça del Bisbe Berenguer de Palou, 6). No te la perdis!

Aquí podeu veure el text de presentació de la candidatura:

Candidatura formada per Neus Truyol Caimari i Miquel Àngel Contreras Ramis

Volem liderar de forma compartida i col·lectiva la llista electoral de 2023. Tenim il·lusió i estam disposats a enfortir el projecte polític de MÉS des de l’honestedat, la valentia i l’experiència personal i professional. Ho hem demostrat en la gestió i en el contacte proper amb la ciutadania, però no ens conformam i volem anar més enllà. Presentam una proposta política d’esquerres, sobiranista, ecologista, feminista i antiracista. I estam convençuts de poder representar la suma, la col·laboració i la integració de totes les sensibilitats presents a MÉS-Estimam Palma. Perquè Juntes, sumam MÉS!

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email