Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament destinarà 2.100.000 euros en subvencions per associacions de veïns de Palma i les seves federacions

Palma, 13 d’octubre de 2021.- L’Ajuntament de Palma ha present aquest dimecres les subvencions per associacions de veïns de Palma i les seves federacions per al període 2022-2024. L’objectiu d’aquesta convocatòria és afavorir la cooperació entre l’Ajuntament i el sector associatiu sense ànim de lucre, fomentant la participació del teixit social, impulsant el treball en xarxa entre entitats i millorant la cohesió social del seu entorn i la ciutat.

En total es destinaran 2.100.00 euros, amb una distribució de 700.000 euros per anys. Es podran beneficiar aquelles entitats sense ànim de lucre, legalment constituïdes a Palma, associacions veïnals i federacions exclusivament veïnals.

A més, l’Ajuntament preveu aprovar les pròximes setmanes una nova línea d’ajuts per a la dotació de béns inventariables. Aquesta convocatòria destinarà 50.000 cada any per a la compra de material inventariable, com per exemple equipaments informàtics, per a la realització d’activitats socioculturals i la dinamització de la participació ciutadana.

L’Ajuntament de Palma ha desenvolupat una llarga tradició de relació i suport a les entitats ciutadanes i, en particular, a les associacions veïnals. D’aquesta manera contribueix en la construcció d’una societat més democràtica i participativa. Aquests ajusts permeten donar suport al funcionament i les activitats que realitzen les associacions i federacions veïnals com les festives, socioculturals i socioeducatives, així com de sensibilització i dinamització de la participació.

El termini de presentació de projectes és del 20 d’octubre (endemà de la seva publicació el Butlletí Oficial de les Illes Balears) fins al 18 de novembre. Les sol·licituds n’hi hauran de presentat mitjançant la Seu electrònica de l’Ajuntament de Palma o a través del registre electrònic general.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email