Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja es poden demanar els ajuts per a establiments culturals dedicats a la promoció, exhibició i comerç cultural de Ciutat, dotats amb 160 mil euros

Palma, 18 d’octubre 2021.- Ja es poden sol·licitar les ajudes per a establiments culturals dedicats a la promoció, exhibició i/o el comerç cultural de caràcter privat a Ciutat per al 2021. Hi ha de termini fins al 29 d’octubre i l’import total de la convocatòria és de 160 mil euros. Aquesta és una de les tres línies habituals de subvencions anuals i que es completa amb la que va destinada a bandes i escoles de música i dances tradicionals; i la de suport a la producció i activitat de dinamització cultural. Enguany, a més, i per reforçar el suport institucional envers la cultura s’hi ha de sumar les ajudes extraordinàries a espais culturals (400 mil euros) i creadors i Pimes (200 mil euros). Així, en total, el 2021 es converteix en un any històric i eleva els doblers dedicats a donar suport al sector als 886.000 euros.

Qui es pot presentar a aquesta convocatòria?

Aquesta línia s’estructura en tres modalitats:

Modalitat A, Arts en viu: espais estables d’exhibició d’arts escèniques com teatre, dansa, circ i altres disciplines de les arts en viu.

Modalitat B: comerç cultural. Establiments comercials culturals, llibreries i galeries d’arts, considerats com a petit comerç (amb una superfície inferior als 500 metres quadrats)

Modalitat C: sales de cinema amb 7 sales d’exhibició o menys.

Quantitat dels ajuts

L’import dels ajuts es determinarà prenent com a referència els metres quadrats de superfície construïda de l’espai corresponent als usos culturals:

-fins a 300 metres quadrats: 2000 euros

-de 301 a 500 metres quadrats: 3000 euros

– de 501 a 800 metes quadrats: 4000 euros

-de 801 a 1000 metres quadrats: 5000 euros

– més de 1000 metres quadrats: 12000 euros

En tots els casos els establiments han de poder acreditar el funcionament estable i amb activitat durant el període de març 2019 fins al febrer del 2020, ambdós mesos inclosos, i han de romandre oberts en l’actualitat.

Presentació de sol·licituds

Les entitats o persones interessades que compleixin els requisits que determinen les bases han de presentar una sol·licitud per a cada espai que es podrà trobar a www.palma.cat a l’apartat de Registre de Subvencions.

La presentació de la sol·licitud s’ha de fer a través del Registre electrònic de l’Ajuntament de Palma o a la resta de registres electrònics de qualsevol dels subjectes del sector públic.

El termini per a presentar sol·licituds finalitza dia 29 d’octubre a les 23.59h.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email