Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament penja la bandera Trans per commemorar el dia Internacional de la Despatologització Trans

Palma, 22 d’octubre de 2021- Membres de la corporació municipal i Laura Duran, en representació de l’Associació Balears Diversa, l’activista pels Drets Trans, Mar Cambrollé i Alejandro Zarzuelo, de la pataforma Trans, han assistit avui a la penjada de la balconada de Cort de la bandera Trans.

L’acte s’inclou dins els actes de commemoració de l’octubre Trans i s’articula entorn del Dia Internacional de la Despatologització Trans, que se celebra demà dia 23, i és una data que reivindica que les identitats trans no són una patologia sinó una possibilitat més de viure el gènere en aquest món.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email