Actualitat

Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras, caps de llista de MÉS-Estimam Palma per a les eleccions de 2023

Palma, 24 d’octubre de 2021.- Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras encapçalaran la llista de MÉS-Estimam Palma a l’Ajuntament de Palma el 2023. La candidatura de l’actual portaveu municipal i regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, i del coordinador municipal de l’àrea de Cultura i coordinador general de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras, ha rebut el suport del 80% dels vots de militants i simpatitzants de la formació ecosobiranista que aquest diumenge ha celebrat eleccions primàries per a triar les persones que encapçalaran la propera llista electoral a Cort.

En aquest cas, es tractava de l’única candidatura presentada per a encapçalar la llista. Des de les 10 h i fins les 19 h la militància i persones simpatitzants de la formació han pogut exercir el vot en modalitat telemàtica i en modalitat presencial al col·legi electoral que la formació ha habilitat a Can Alcover de Palma.  

La candidatura, única presentada, ha rebut el suport del 80% dels vots de militants i simpatitzants.

546 de les persones inscrites per votar han participat de les primàries a caps de llista de la candidatura de MÉS-Estimam Palma a l’Ajuntament. El 43,46%, una dada molt similar a les anteriors primàries celebrades el 2018. 432 dels vots han estat favorables a la candidatura de Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras, 32 en contra, 80 abstencions i 2 vots en blanc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *