rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Marta Guijarro Mas, nova directora general de Projectes Estratègics de l’area de Model de Ciutat

Palma, 27 d’octubre de 2021.- MÉS-Estimam Palma durà a terme un relleu en el càrrec de la direcció general de projectes estratègics de l’àrea de Model de Ciutat de l’Ajuntament de Palma. La Junta de Govern municipal ha aprovat avui el cessament de l’actual directora general Sandra Solduga Costa i el nomenament de Marta Guijarro Mas per ocupar el càrrec a partir de l’1 de novembre.

Aquest relleu es produeix per motius professionals i personals, i després d’una decisió consensuada, amb l’objectiu d’enfortir la faceta comunicativa dels projectes que està gestionant l’àrea i encarar el darrer tram de la legislatura amb forces renovades. En aquest sentit, la regidora de l’àrea, Neus Truyol, agraeix el compromís i la dedicació que Sandra Solduga ha exercit en diferents espais de responsabilitat dins l’Ajuntament de Palma, així com de suport al partit.

Marta Guijarro Mas és graduada en Educació Social per la Universitat de les Illes Balears l’any 2015 i Especialista Universitària en Meetings, Incentives, Congress and Events, per la mateixa universitat, l’any 2017. I representant dels alumnes a la Comissió de Qualitat del Grau d’Educació Social.
Ha desenvolupat la seva carrera professional tant a l’àmbit del serveis socials com en el del marketing i la comunicació: Entre 2015 i 2018, compaginant sempre els dos vessants professionals, va fer feina en un centre de protecció de menors, en una agència de publicitat i com a auditora de Fons Europeus.
Entre 2018 i 2020 va ser sòcia fundadora d’una agència de comunicació i marketing digital, exercint la direcció del departament comercial i d’esdeveniments. Des del 2018 fins a l’actualitat ha estat la Responsable d’Obra Social, Projectes i Comunicació de la Fundació Sant Joan de Déu i professora del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social a l’Acadèmia Fleming. Tant en el temps universitari com ja en la vida laboral, ha compaginat sempre el seu temps lliure amb l’activisme polític, el voluntariat i diferents projectes solidaris.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email