Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Acte “Un nou Pla General per construir la Palma del futur”

El nou Pla General, elaborat per la regidoria de Model de Ciutat de l’Ajuntament de Palma, i impulsat el passat mandat i aquesta pels nostres companys Antoni Noguera i Neus Truyol, dibuixarà la Palma dels propers 20 anys, afrontant els reptes de la triple crisi econòmica, social i ambiental. 

Des de MÉS-Estimam Palma consideram que és fonamental que els i les militants i simpatitzants de la nostra organització conegueu de primera mà aquest projecte, que ara entra en fase d’al·legació, perquè pogueu expressar els vostres dubtes i plantejar les preguntes que trobeu convenients. És per això que vos convidam a assistir a l’acte de presentació “Un nou Pla General per construir la Palma del futur”, que es farà el dimecres 10 de novembre a les 19.30 h a l’Espai Suscultura (c. de Miquel Capllonch, 33). Hi prendran part Neus Truyol, regidora de Model de Ciutat; Joan Riera, gerent d’Urbanisme; i Biel Horrach, director general de Model de Ciutat.

L’espai té places limitades i, per tant, cal inscriure’s abans del dimarts 9 de novembre enviant un email a palma@mespermallorca.cat

El nou Pla General és una norma cabdal per a la construcció del tipus de ciutat que sempre hem defensat des de MÉS-Estimam Palma, més verda, més justa i més orgullosa de les seves arrels i del seu patrimoni històric. En aquest sentit, la seva aprovació inicial el passat ple municipal és una fita històrica per a Palma, que dóna resposta als reptes actuals de la ciutat, com l’accés a l’habitatge, l’increment d’equipaments als barris, la sostenibilitat mediambiental, la diversificació econòmica i la protecció del territori i del patrimoni. El nou Pla General redueix el consum de territori; incrementa el sòl rústic protegit; proposa recuperar els barris com a espais amb mescla d’usos i habitatges protegits per tal de garantir l’equilibri social; multiplica per vuit els futurs habitatges socials; incorpora la perspectiva de gènere; i promou una ciutat de les cures, inclusiva i segura. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email