Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Adjudicades les obres de S’Aigo Dolça

Palma, 17 de novembre de 2021.- La Junta de Govern ha aprovat adjudicar a UTE CONTRATAS VILOR SL-ACTIVIDADES DE INFRAESTRUCTURAS PÚBLICAS Y CONSERVACIÓN les obres d’execució de l’equipament de s’Aigo Dolça per un import de 8.178.987,76 euros amb IVA inclòs.

També s’ha aprovat adjudicar l’assistència tècnica per al desenvolupament de la direcció d’execució de les obres i control econòmic de l’equipament de s’Aigua Dolça per un import de 268.504,77 amb iva inclòs i l’adjudicació de l’assistència tècnica per a l’obtenció de la certificació leed de l’equipament per un import de 14.145,00 euros. L’objectiu és garantir la màxima sostenibilitat de l’edifici que es vol que sigui de consum energètic quasi nul.

El termini d’execució de les obres als plecs és de 18 mesos tot i que l’empresa ha proposat reduir aquest termini en 12 setmanes.

El projecte preveu la construcció d’un equipament amb piscina coberta, gimnàs, espais polivalents i un aparcament de 117 places. Permetrà recuperar un espai històric lligat a l’esport i la natació i convertir-lo en un equipament modern per als veïns de la barriada i tots els ciutadans.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email