Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Nou Pla General de Palma ja és públic

Palma, 18 de novembre de 2021.- El Butlletí Oficial de les Illes Balears publica avui l’aprovació inicial del Nou Pla General. A partir d’avui ja es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament i físicament –amb cita prèvia- a les oficines de la planta baixa de l’edifici d’Avingudes de l’Ajuntament de Palma.

Ara s’obre un període preceptiu d’exposició pública -durant el qual es poden presentar al•legacions-, i durant el qual també s’estan fent reunions, conferències, i exposicions per tal de donar a conèixer el contingut extens i complex del Nou Pla General.

Neus Truyol: “Tenim un pla per a la Palma dels propers 20 anys que ens permet afrontar els reptes de la triple crisi econòmica, social i ambiental, amb un model de ciutat verda, inclusiva, sostenible, cuidadora, que afavoreix l’economia circular i la protecció dels ecosistemes”.

El nou Pla General aposta per una ciutat compacta i propera, que impulsa nous sectors econòmics i pel comerç de proximitat. És una ciutat mediambiental, social i econòmicament sostenible. Es concreta en el següents objectius: preservar i regenerar els ecosistemes, reconnectant-los entre sí amb els corredors ecològics; dotar el territori de Palma d’una major resiliència front els efectes de la crisi climàtica; promoure un model de ciutat més humana, que promou la mobilitat sostenible; fomentar l’ urbanisme de proximitat i la cohesió social; protegir el patrimoni de la ciutat i la identitat dels barris i pobles; garantir l’accés a l’habitatge digne, i afavorir l’economia circular, diversificada i basada en el coneixement.

“Convidam tota la ciutadania a consultar el Nou Pla General i conèixer el full de ruta de la Palma dels pròxims 20 anys. Una ciutat pensada per a la gent”, ha conclòs Turyol

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email