Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’àrea de Cultura col·labora amb el XXIII Festival de Poesia de la Mediterrània amb l’espectacle Brossy, una actuació performàtica de Rossy de Palma i Pi Piquer

Palma, 19 de novembre de 2021.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto i el director de la Fundació Miró, Francisco Copado, acompanyats de Biel Mesquida, director del Festival de Poesia de la Mediterrània, l’artista Rossy de Palma i Pi Piquer, cocreadores de l’espectacle han presentat la performance Brossy. L’actriu Rossy de Palma donarà el tret de sortida al XXIII Festival de Poesia de la Mediterrània aquest dissabte dia 20 de novembre a les 17h a l’Espai Estrella de la Fundació Miró Mallorca. “Per a l’àrea de Cultura és un orgull poder participar d’un festival que fa tant per la poesia no només a casa nostra sinó arran del Mediterrani. És una cita ineludible que enguany a més compta amb aquesta performance de la gran Rossy de Palma i Pi Piquer”, ha dit Noguera.

Brossy és un espectacle performàtic inspirat en la relació d’amistat entre l’artista Joan Miró i el poeta Joan Brossa i que es podrà veure en aquest Festival que aplega poetes vinguts de tot l’arc mediterrani. Mallorca és l’escenari d’uns dies de germanor poètica en què es comparteixen anhels i poesia amb els creadors de les illes.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Les inscripcions es poden obtenir trucant a la Fundació Miró Mallorca i hi ha disponible el web www.festivalpoesiamediterrania.cat per obtenir més informació sobre aquesta cita ineludible de l’art poètic.

El XXIII Festival de Poesia de la Mediterrània

Enguany el Festival està dedicat als poetes i mestres Miquel dels Sants Oliver, Joan Perucho i Felícia Fuster. Tots ells, i des de la seva singularitat personal i històrica, van entregar la seva vida al cultiu de la llengua catalana i van crear obres que han esdevingut clàssics de la literatura.

El Festival va néixer l’any 1999 de la mà de Biel Mesquida i el Consell de Mallorca. i

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email