Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Consell de la Infància organitza la I Diada de la Infància per celebrar el dia dels drets dels infants

Palma, 20 de novembre de 2021.- El Consell de la Infància organitza avui, dia 20 de Novembre de 2021, la I Diada de la Infància per celebrar el dia mundial dels drets dels infants. De les 10 a 13h al Parc de Ses Estacions s’han fet tot un conjunt d’actes festius, amb tallers, música i animacions. La Batucada Femso ha donat el sus a la Diada, a la qual hi ha assistit el batle de Palma, José Hila, la coordinadora general de Benestar, Catalina Trobat i la directora general d’infància i comunitària, Marga Gayà.

Tot seguit s’ha procedit a la lectura del Manifest  “Palma Ciutat Sostenible”. Els consellers i conselleres han explicat la Palma que volen i demanen que entre tots en tenguem cura i que l’Ajuntament col·labori per tal de fer-ho possible. Entre les propostes que fan, hi ha emprar més el transport públic, fer les voravies més amples, no tirar fems o invertir en plaques solars, entre d’altres. Els infants han fet un agraïment a totes les entitats i centres educatius que han format part del Consell d’Infants i també s’ha convidat els joves que han estat consellers i consellers i que per motius d’edat ja no en formen part.

En acabar la lectura del manifest hi ha hagut animació amb Mel i Sucre i Dimonis trabucats. Al llarg del matí també s’han fet tot un conjunt de tallers com ara Respectes els colors, amb la col·laboració d’Emaya, el Llibre gegant de la Ciutat; a més de tallers de podcast, murals i impro, entre d’altres sorpreses. Els més petits de la casa han pogut fer una volteta amb un trenet i visitar na Torí, el projecte educatiu de l’EMT.  

Per concloure aquesta jornada commemorativa, avui horabaixa a les 17.38 s’il·luminarà la façana de Cort de blau, com també ho faran d’altres edificis de les ciutats amigues de la infància.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email