Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament celebra un minut de silenci per commemorar el Dia Internacional contra la violència cap a les dones

Palma, 25 de novembre de 2021,- El ple de l’Ajuntament de Palma ha aturat avui a les 12 h la seva sessió ordinària per guardar un minut de silenci. Els i les regidores i membres de la corporació municipal han sortit a la porta de l’ajuntament per commemorar el 25N, que se celebra avui (Dia Internacional de la Violència cap a les dones).

Aquest minut de silenci s’ha convocat també per a tot el personal del consistori i s’ha secundat als diferents edificis municipals, amb concentracions a les seves portes, tot respectant les mesures de seguretat sanitàries.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email