Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els i les treballadores públiques de l’Ajuntament de Palma, Medalla d’Or de la Ciutat

Palma, 29 de novembre de 2021.- El Jurat d’Honors i Distincions de l’Ajuntament de Palma ha aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques representades concedir la Medalla d’Or de la Ciutat als i a les treballadores públiques de l’Ajuntament de Palma, per la seva feina i contribució a la millora de la vida pública durant la pandèmia sanitària. Les medalles es lliuraran el proper 31 de desembre durant els actes de la Festa de l’Estendard. Enguany també es lliuraran les medalles concedides el 2020, ja que per mor de les restriccions sanitàries, l’any passat l’acte es va haver de suspendre.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email