Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura presenta el I Cicle Girant pels barris amb Happy Mondays

Palma, 30 de novembre de 2021.- PalmaCultura presenta el I Cicle Girant pels barris amb Happy Mondays amb tres concerts inicials d’hivern com a tret de sortida. L’objectiu d’aquesta col·laboració amb Happy Mondays Live Music és el de continuar amb dues propostes anuals, que tendran lloc els mesos de Primavera i Tardor a partir de l’any que ve. Dilluns dia 6 a les 19h serà el sus amb el concert de Sekro#88 & Musgo One. Serà un capvespre de rap a la Plaça de Cort. Dia 13 de desembre, Soslayo portarà el rock alternatiu a Ses Estacions i dilluns dia 20 serà el torn de The Surfin’Limones a Sa Feixina.


Aquesta iniciativa pretén que les actuacions i els concerts arribin a diferents indrets de la ciutat, a més de donar protagonisme i visibilitat als solistes i grups de les illes, també a l’hivern. Un projecte que vol continuar donant als artistes musicals de les illes noves oportunitats als escenaris diferents on presentar els seus treballs propis.


“El fet de programar tots els concerts els dilluns, i a partir de la primavera de 2022 a barris fora del centre de Palma,  és una singularitat que cal donar suport i promocionar des de la institució, ja que a més de descentralitzar territorialment, equilibra temporalment les programacions culturals”, ha dit la directora de Cultura i Comunitat, Tina Codina.


Es recupera així l’esperit Happy Mondays, un projecte que es va iniciar el 2019 a la Sal Es Gremi de Palma per tal de promoure les bandes de música locals de Mallorca, tot programant concerts de grups emergents en una programació estacional. Aquesta plataforma no només promou la creació local, sinó que també fa una programació musical els dilluns, un dia de la setmana que sol tenir una escassa programació cultural. 


“Amb aquest projecte es fomenta el teixit cultural local, que ofereix noves oportunitats als artistes locals, que podran fer arribar els seus treballs a les diferents barriades de la ciutat i que permetrà generar un entorn proper on els músics i el públic es trobin i es connectin”, ha conclòs  el coordinador de cultura, Miquel Àngel Contreras. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email