Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament oficialitza la compra del local del casal de barri de Santa Catalina

Palma, 3 de desembre de 2021.- L’Ajuntament ha formalitzat avui la compra del local del casal de barri de Santa Catalina. L’espai, situat al número 3 del carrer Sobreposats, allotjava el casal de barri d’ençà que l’any 1999 el consistori el va llogar. Té una superfície construïda de més de 1.000 metres quadrats i disposa de 6 àmplies sales per a la realització de tot tipus d’activitats.

L’operació de compra es produeix després que els propietaris informessin l’Ajuntament de la seva voluntat de posar a la venda l’immoble. L’adquisició s’ha fet pel preu fixat per la propietat, 340.000 euros, exercint així el dret de tanteig sobre el local.

L’Ajuntament té actualment 31 casals de barri repartits per tota la ciutat. El casal de barri de Santa Catalina va ser un dels primers inaugurats a Palma, l’any 1991. Inicialment, estava ubicat a la zona de Sant Magí, i després de passar per diversos espais es va ubicar al local actual. La barriada té una elevada densitat de població i el casal, a més, dona servei als barris dels voltants que no en disposen de propi, com són Son Armadans i Camp d’en Serralta.

El casal de barri de Santa Catalina és un dels més utilitzats de la xarxa de casals de barri, el segon en afluència de persones i en realització d’activitats, per darrere del casal de s’Escorxador.

Ara és gestionat mitjançant un contracte de serveis de dinamització i realització d’activitats educatiu-culturals. Pel que fa a la participació de persones a les activitats, el primer trimestre del curs 2019-2020 s’inscriviren quasi 1.200 persones, amb una mitjana d’entre 170 i 175 hores setmanals.

De forma complementària a la programació d’activitats que es duen a terme al casal, entre els mesos d’octubre a juliol, el casal ofereix altres serveis a la ciutadania: servei d’informació a la ciutadania, espais de trobada, espai d’exposicions, cessió d’espais a entitats ciutadanes i altres serveis municipals.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email