Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma rep un premi estatal dirigit als professionals

Palma, 10 de desembre de 2021.- Els professionals dels serveis socials han rebut un dels premis dels PREMIOS ANUALES DE LA ASOCIACIÓN DE DIRECTORAS Y GERENTES DE SERVICIOS SOCIALES.

Uns premis de reconeixement a entitats, institucions i persones destacades en matèria de serveis socials i/o política social. Els premis reconeixen cada any quatre categories diferents: modalitat institució pública, modalitat mitjans de comunicació, modalitat persones de rellevància en la Justícia Social i modalitat a la trajectòria en serveis socials.

Palma ha rebut el premi de la modalitat institució pública per tramitar les ajudes econòmiques d’urgent necessitat en 48 hores.

Els ajuts d’urgència social són prestacions no periòdiques, de naturalesa econòmica, destinats a aquelles persones els recursos de les quals resultin insuficients per fer front a despeses específiques bàsiques com l’alimentació, necessàries per prevenir, evitar o pal·liar situacions d’exclusió social.

S’han de resoldre immediatament, la qual cosa implica una acció de resolució sense cap mena de demora davant la dificultat presentada.

El reconeixement a l’esforç professional del premi es dirigeix en aquesta ocasió a l’esforç municipal en l’àmbit dels serveis socials per haver aconseguit que les ajudes d’urgent necessitat es tramitin en 48 hores, a més en temps de pandèmia. Això ha possibilitat una transferència de renda a les famílies de més de 12 milions d’euros.

En definitiva, s’ha demostrat que la voluntat està per sobre de les circumstàncies, sempre.

Els premis s’han entregat avui divendres 10 de novembre a Fuenlabrada, en el marc de XXVIII Congrés anual de l’Associació Estatal de Directoras i gerentes en servicios sociales, enguany dedicat a la reflexió següent: Burocràcia versus persona. Què vol dir que la persona és el centre del sistema de serveis socials?

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email