Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’àrea de Cultura i l’Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears renoven el Codi de Bones Pràctiques en les Arts Visuals

Palma, 10 de desembre de 2021.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el president de l’AAVIB, Alex Ceball, han renovat el Codi de Bones Pràctiques de les Arts Visuals signat el 2019. “L’objectiu és dignificar la feina de l’artista, la llibertat de creació i d’expressió”, ha dit Noguera. El protocol recull la necessitat de millorar els criteris en la gestió professional dels projectes que es porten a terme i l’interès recíproc per aplicar un codi de bones pràctiques professionals en les arts visuals. En concret consta de 13 punts com ara la llibertat de creació i expressió, els drets morals de l’artista, la confiança, la lleialtat i la transparència, etc.

La signatura ha tengut lloc al Casal Solleric, on precisament l’AAVIB ha celebrat el seu 25è aniversari entre artistes, galeristes, col·leccionistes, autoritats públiques, representants de mitjans de comunicació i empresaris. Actualment l’AAVIB té gairebé 150 socis i sòcies en actiu, i és una de les associacions d’artistes més antiga de tot l’estat. Amb Ceball al capdavant, l’Associació també té una nova imatge corporativa, més força comunicativa i una nova oficina operativa.

L’AVVIB ha aprofitat l’avinentesa per anunciar qui serà la nova presidenta honorària, un lloc que ha quedat vacant el darrer any, després de la mort del pintor eivissenc Rafael Tur Costa. Els socis han votat durant tot el mes de novembre els seus candidats i Teresa Matas n’ha resultat l’escollida (un lloc que es disputava amb Tomeu Ventayol i Pacífic Camps).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email