Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Patronat d’Escoles d’Infants aprova una oferta pública d’ocupació per estabilitzar 17 places

Palma, 22 de desembre de 2021.- El Patronat d’Escoles d’Infants ha aprovat una oferta d’ocupació corresponent als anys 2019, 2020 i 2021 de 17 places. Tres d’elles corresponen a la taxa de reposició del 2019 i 2021 i 14 són possibles gràcies a la taxa addicional d’estabilització. Així ho ha explicat el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, després en la roda de premsa de Junta de Govern.

Pel que fa a les places vacants, produïdes per situacions d’incapacitat laboral i definitiva i excedència, n’hi ha una de mestre/a, una de tècnic/a sociofamiliar i una altra de tècnica superior d’educació infantil. Pel que fa a les places vacants que es convocaran, n’hi ha de docents (3 de mestre i 3 de tècnic/a superior d’educació infantil) i d’administració (un tècnic/a sociofamiliar, dos tècnics administratius i un auxiliar d’administració).

També hi ha places de serveis: una de cuiner/a i tres de netejador/a. Feia des del 2004 que no es convocaven oposicions al Patronat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email