Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Set publicacions sobre Memòria de la Ciutat de Palma es beneficien de les subvencions de la regidoria

Palma, 22 de desembre de 2021.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, acompanyat d’Antoni Mir, de la Nova Editorial Moll; Marijo Ribas, de Casa Planas; Laura Miró, autora del llibre Jueus, conversos i xuetes, Manuel García, autor d’El canòdrom balear. Una història del llebrer a Palma; Mateu Martorell, de l’Associació de comerciants dl carrer dels Oms i Guiem Reynés, de l’obra Jeroni Amengual Oliver.

ha presentat avui els projectes que han rebut les subvencions per a la promoció i realització de publicacions, documentals i projectes tan escrit com audiovisuals centrats en la investigació, estudi i difusió de la memòria històrica de Palma. En concret, la partida pressupostària d’aquesta línia d’ajuts és de 20.000 euros. “Conèixer la història de la nostra Ciutat és imprescindible per encarar amb garanties el present i sobretot el futur”, ha dit el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

En concret, un total de set treballs editats durant aquest any 2021, han estat dotats d’aquestes ajudes. Es tracta de publicacions que demostren un esforç per recuperar part del passat més desconegut i poc treballat de la ciutat de Palma:

-Xavier Terrassa; “El carrer dels Oms. De tallers de manufactura a comerciants”; Associació de Comerciants Carrer dels Oms; Edicions Documenta Balear.

-Centre Cultural Casa Planas; “Es Fortí on es va revelar la història de Mallorca”.

-“Gabriel Alomar. Obres completes, vol. VII”; Nova Editorial Moll S.L.

-Elisabeth Ripoll; “La  Memòria Democràtica a les aules”; Editorial Lleonard Muntaner

-Manuel García Margallo; “El Canòdrom Balear. Una història del llebrer a Palma”; Edicions Documenta Balear.

-Guillem Reynés; “Jeroni Amengual Oliver (1878-1946); Edicions Documenta Balear

-Laura Miró Bonnín; “Jueus, conversos i xuietes”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email