Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comencen les tasques de renovació del paviment dels carrers de Son Sardina

Palma, 10 de gener de 2022.- L’Ajuntament de Palma ha iniciat aquest dilluns 10 de genr les tasques de renovació del paviment de diferents carrers de Son Sardina, un reclam històric dels veïnats i veïnades de la barriada.

En concret, des d’avui i fins dimecres de la setmana que ve, dia 19 de gener, està previst invertir en aquest barri 118.000 euros per renovar més de 12.000 metres quadrats de paviment asfàltic dels carrers Metge Sbert, Miquel Calafell, Ribas, Verd, Miquel Ferrà, Llorenç Balaguer, Miquel Bover, Jean Gioni i Carraix al barri de Son Sardina.

Aquesta actuació s’emmarca el pla de barris que té per objectiu anar posant a punt les infraestructures de les barriades de Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email