Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El PMH-RIBA inverteix 110.000 d’euros en la millora del parc municipal d’Habitatge

18 de gener de 2022.- El Patronat Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris (PMH-RIBA) ha fet inversions per valor de gairebé 110.000 euros (109.916,65 euros) per millorar habitatges de propietat municipal al llarg de 2021. Aquesta quantitat ha servit per millorar pisos destinats a lloguer social i també per a persones grans o amb mobilitat reduïda.

Els habitatges on s’ha intervingut estan situats en els carrers Corralasses, porta del Mar, Felip II, Cala Murta, Miquel dels Sants Oliver, Mercadal i Joan d’Àustria, entre d’altres, inclosa una partida anterior que es va destinar a un habitatge del Passatge Castillo de Olite. D’aquesta manera, s’ha exhaurit l’anualitat màxima de 110.00 euros per a intervencions extraordinàries que preveu el contracte de manteniment d’habitatges municipals de 2021 i el Patronat ja compta amb altres 110.000 per a 2022.

Neus Truyol:  Els col·lectius amb menys recursos es mereixen habitatges de la millor qualitat possible” 

El contracte, que va tenir un valor inicial de 720.000 euros (amb un afegit de 144.00 euros), es va signar per dos anys el 18 de desembre de 2020 per dur a terme serveis de reparació i manteniment dels immobles que gestiona el PMH-RIBA. La novetat és que es va preveure una partida de 110.00 euros per a accions que no estaven incloses dins del manteniment ordinari, mesura que ha permès agilitzar aquestes millores.

Els habitatges que s’han millorat estan destinats a lloguers de llarga durada i persones grans o amb mobilitat reduïda. Malgrat que es tracta de pisos habitats, havien patit el desgast propi de l’ús de l’antiguitat dels edificis, i per això ha estat necessari intervenir. S’han fet reformes a vuit habitatges i també s’han fet dues intervencions a les zones comunes de l’edifici de Tirador (43 habitatges) i del carrer Llotgeta amb Mercadal (36 habitatges).

S’han millorat pisos destinats a lloguer social de llarga durada i per a persones grans o amb mobilitat reduïda.

“Els col·lectius amb menys recursos es mereixen habitatges de la millor qualitat possible i l’Ajuntament de Palma ha de donar exemple fent un bon manteniment. Tothom té dret a un habitatge digne”, ha indicat Neus Truyol durant la presentació d’aquestes intervencions, a més de remarcar que l’habitatge “és una prioritat” per al consistori.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email