Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Gold Battle més feminista culminarà amb un concert de Sofía Gabanna

Palma, 21 de gener de 2022.- La Gold Battle Mallorca es durà a terme aquest dissabte 22 de gener a partir de les 16 hores a Ses Voltes i servirà per determinar qui es classifica per a la gran National Gold Battle. En aquesta ocasió, el feminisme compartirà protagonisme amb els participants i es reivindicarà el paper de la dona en l’àmbit de la música urbana. Aquest esdeveniment, organitzat per Full Rap Mallorca i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma, culminarà amb un concert de Sofía Gabanna.

Aquesta cantant i compositora, nascuda a Buenos Aires l’any 2000 i crescuda a Barcelona des del 2003, va publicar el seu primer àlbum, Fui silencio, l’any 2018. La seva escriptura es desenvolupa amb bases de boombap rap, instrumentals i una recitació rítmica.

A partir de les 11.30h es durà a terme una taula rodona sobre Música urbana i feminisme.

Encara que aquesta batalla de freestyle començarà a les 16h a Ses Voltes, el Casal Soleric acollirà a partir de les 11.30h del matí una taula rodona sobre Música urbana i feminisme. Hi participaran la mateixa Sofía Gabanna, Mary Paxanga i Julieta Sol i moderarà la periodista i crítica musical Marta Terrassa.

La batalla de freestyle es podrà veure a partir de les 16h a Ses Voltes.

Aquells que vulguin veure com és una batalla de freestyle en tota regla, tindran ocasió de fer-ho a partir de les 16h a Ses Voltes, on 32 participants lluitaran per arribar a la competició estatal, que es farà a Barcelona. A més de la competició, hi haurà una exhibició de l’artista local  Jakur. Kenan (Canàries) serà el mestre de cerimònies de la batalla, on exerciran de jurat Tolo (Mallorca), Shadi (Mallorca), Pumares (Galícia), Suth (València) i Ru (Astúries).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email